| Autor |
Wiadomość |
|
trobal
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 18 lip 2010, o 07:32 |
|
 |
| Przyjaciel |
 |
Imię: Tomek
|
Kolejny cyklista/włóczykij. Od razu czuję braterską więź. Witaj 
|
|
 |
|
 |
|
le_szek
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 18 lip 2010, o 11:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:40 Posty: 2765 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
|
Witaj  Trochę z Twojego regionu już jest, ale nie krępuj się i opisuj następne miejsca 
|
|
 |
|
 |
|
el2
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 18 lip 2010, o 11:20 |
|
 |
| Bratnia dusza |
Dołączył(a): 17 lip 2010, o 14:58 Posty: 58 Lokalizacja: Leżajsk
Imię: Marcin
|
Widzę, widzę, że nie próżnujecie, aż miło spędzać czas przy kompie przeglądając forum. Myślę, że ode mnie coś nie coś się pojawi, jeśli nie nowe miejsca warte zwiedzenia to na pewno odświeżę stare wątki. Co by nie być gołosłownym zaraz się za to zabiorę. 
_________________ ...
|
|
 |
|
 |
|
ToAr
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 20 lip 2010, o 21:09 |
|
Imię: Arek
|
Choć trochę czasu do mojej rejestracji minęło, to w końcu postanowiłem coś napisać. Nazywam się Arek i na tym forum mam dwóch braci (strzelajcie kogo :P). Choć część z Was może mnie kojarzyć z Wikipedii, gdzie edytuje i tworzę właśnie pod tym nickiem. Interesuje się przede wszystkim historią mojego rodzinnego miasta Raciborza, ale także odwiedzam inne zakątki świata. Podobnie jak mój młodszy brat zakochałem się w pałacu w Krowiarkach, choć jestem mniejszym zapaleńcem  No i jestem fanem House'a, czego wyrazem jest pierwsza polska strona o tym serialu - www.housemd.info.pl
|
|
 |
|
 |
|
Petrus
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 20 lip 2010, o 21:24 |
|
 |
| Muszkieter |
 |
Dołączył(a): 29 maja 2009, o 22:16 Posty: 1068 Lokalizacja: Racibórz
|
Witam kolejnego z tobi-klanu 
|
|
 |
|
 |
|
biały
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 20 lip 2010, o 21:37 |
|
 |
| Bratnia dusza |
Imię: darek
|
|
Witaj raciborzaninie . Graba chłopie.
|
|
 |
|
 |
|
le_szek
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 20 lip 2010, o 22:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Witaj  Już Cię Klaudiusz chyba zdemaskował - zamieszczając Twoje zdjęcia 
|
|
 |
|
 |
|
tobijunior
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 20 lip 2010, o 22:45 |
|
 |
| Muszkieter |
 |
Dołączył(a): 30 maja 2009, o 19:06 Posty: 328 Lokalizacja: Racibórz
|
|
 |
|
 |
|
Miras
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 24 lip 2010, o 23:03 |
|
Imię: Mirek
|
|
Witam dopiero zaczynam przygode poszukiwacza-jestem z Gliwic.Mam nadzieje ze wciagniecie mnie do Swojego grona.Od zawsze interesowała mnie historia(najbardziej okres I i II wojny).Juz jak byłem młodszy chodzilismy z kolegami po schronach i szukalismy różnych starych rzeczy,na szczescie ta pasja nie odeszła jak wiele innych.Pozdrawiam wszystkich
|
|
 |
|
 |
|
le_szek
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 24 lip 2010, o 23:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Witaj  Już dołączyłeś do nas, więc nie musimy Cię wciągać  Znajdziesz tu podobnych pasjonatów - powinieneś dobrze się u nas czuć.
|
|
 |
|
 |
|
zuraw1965
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 25 lip 2010, o 23:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:44 Posty: 2030 Lokalizacja: Cieszyn/Bielsko-Biała
Imię: Jarek
|
Witaj na forum 
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
|
|
 |
|
 |
|
mawwm
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 27 lip 2010, o 09:02 |
|
|
|
zamieściłem post o Forcie Skała, trzeba się przedstawić: na forum trafiłem: zdarzyło się "krzyżować klawiaturę" z @le_szek na Forum Mieszkańców DG, a ma on w stopce link do FZP Eksploratorzy zainteresowania: odpowiem słowy Jana Długosza "jest ryzyko, jest zabawa", tylko jam już emeryt sportów ekstremalnych, ale toczę się jeszcze na MTB, przykoszę 6.4, ster utrzymam w ręku... witam wszystkich i pozdrawiam - oby adrenalina krążyła w żyłach jak najdłużej
_________________ Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
 |
|
 |
|
le_szek
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 27 lip 2010, o 11:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Witaj  Fajnie, że dołączyłeś...
|
|
 |
|
 |
|
zuraw1965
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 27 lip 2010, o 20:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:44 Posty: 2030 Lokalizacja: Cieszyn/Bielsko-Biała
|
Ja już niestety z trudem koszę 5.0, ale witam Cię serdecznie na forum Niech moc będzie z nami ...
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
|
|
 |
|
 |
|
Adik35
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 3 sie 2010, o 18:19 |
|
Imię: Adam
|
Witam Wszystkich ... Cieszę się bardzo że znalazłem tą stronę, gdyż myślałem że moje zamiłowania są coś nie tego .. teraz widzę że ze mną wszystko w porządku .. Pozdrawiam serdecznie .. 
_________________ "De gustibus non est disputandum"
|
|
 |
|
 |
|
trobal
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 3 sie 2010, o 18:46 |
|
 |
| Przyjaciel |
 |
Imię: Tomek
|
Witaj! Adik35 napisał(a): teraz widzę że ze mną wszystko w porządku .. O jakże możesz się mylić! To może być złudzenie wywołane skupieniem dewiantów  w jednym miejscu No i fajnie tu jest, a to też nie jest chyba normalne. 
|
|
 |
|
 |
|
le_szek
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 3 sie 2010, o 19:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Witaj  A co konkretnie Cię interesuje? No i Tomek ma rację - wszyscy tu jesteśmy szurnięci, ale lepiej w taki sposób rozum stracić 
|
|
 |
|
 |
|
czarownica
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 5 sie 2010, o 13:17 |
|
Imię: jola
|
Witam i o zdrowie wszystkich pytam  ja pochodzę z miasta baśni hha <Wodzisław SL - osiedle 1 maja > gdzie co rusz zawsze gdzieś jest bójka i chaja Mam na imie Jola  moje zainteresowanie to jest różniste od zamków  ale nie tych co są w drzwiach haha  tylko takich starych i zniszczonych po wszystko inne mam tez zainteresowanie pisania rymami wiec nie zdziwcie się ze popisze innymi zdaniami, czyli jestem poeta ale głowa nie ta na to forum weszłam przez przypadek albo i nie sama już nie wiem, wiem tylko tyle ze jest tu moja córka Kasia, czyli myca 54 pozdrawiam córeczkę haha będzie zaskoczona jak mnie tu zobaczy jesli macie jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem Mam ogromna nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona ps:pozdrawiam kojaka
|
|
 |
|
 |
|
Cohete
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 5 sie 2010, o 20:41 |
|
 |
| Bratnia dusza |
 |
Imię: Pat.
|
Na pewno za "normalną" i "ludzką" w pełnym znaczeniu [szczególnie tego drugiego!] nie może uchodzić atmosfera jaka tu panuje  [oczywiście chodzi o to, że jest taka na wskroś pozytywna i przyjemna, co często się nie zdarza na forach], ale o tym jak mniemam przekonasz się sam Adamie!  Dobrze, że dołącza do nas coraz więcej moich sąsiadów niemal że zza ściany 
_________________ Maluję swoją własną rzeczywistość. Jedyne, co wiem na pewno to fakt, że muszę malować, bo tego potrzebuję i maluję wszystko to, co przychodzi mi do głowy. Frida Kahlo
|
|
 |
|
 |
|
zuraw1965
|
Tytuł: Re: Parę słów Napisane: 5 sie 2010, o 21:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Witaj czarownico Czy w sposób rymowany czy nie, dla nas liczy się pasja i umiejętność dzielenia się swoimi odkryciami.
|
|
 |
|
 |
|